1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İstanbul sahilleri dolup taştı

Aşırı sıcaktan bunalan İstanbullular sahillere akın etti. Gemilerin oluşturduğu dalgalar, kendilerini boğazın serin sularına bırakan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir Pitbull köpeği de denizde tüm hünerlerini sergileyerek serin suyun tadını çıkardı.

Dün İstanbul'da hava sıcaklığının 46 dereceyi göstermesinin ardından bugün de hissedilen sıcaklar nedeniyle vatandaşlar soluğu sahilde aldı. Emirgan sahiline akın eden vatandaşlar, boğazın sularında serinlemeye çalıştı. Yük gemilerinin geçmesiyle oluşan dalgalar sahilde yüzenlere zor anlar yaşattı. Sahilde oturanların üstleri dalgalardan ıslanırken, yüzmek için denize girenlerin kıyafetleri de gelen dalgalarla yola savruldu.

Güneşli havada boğazın serin suyunun tadını çıkaranlar arasında "Pablo" isimli Pittbul köpeği de dikkat çekti. Diğer Pitbull'ların aksine deniz kenarında tüm atlayış hünerlerini sergileyen Pablo, yaptığı hareketlerle de ilgi odağı oldu. Sahibinin yüzmesi için denize attığı Pablo, balıklama atlayarak boğazın keyfini çıkardı.

Pablo'nun sahibi köpeğini küçüklüğünden itibaren yüzmeye getirdiklerini söyleyerek, "Pablo, denizi çok seviyor. Bu şekilde serinliyor. O da sıcaklardan bunaldı. Sıcaklar çok fazla. Tatil yörelerine paramız olmadığı için gidemiyoruz, sahilde serinleyeme çalışıyoruz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 16:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?