7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

İstanbul Sapphire'de hayat başlıyor

İSTANBUL SAPPHIRE, ÖRNEK DAİRELERİNİ TANITTI

İstanbul Sapphire, örnek dairelerini ve ev sahiplerine özel ortak kullanım alanı, 2 bin metrekarelik 'Lobby Lounge'ı tanıttı.

Dünya'nın sayılı konsept projeleri arasında yer alan İstanbul Sapphire'de Eylül 2010'da hayat başlıyor. Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek binası olan İstanbul Sapphire, örnek dairelerini ve ev sahiplerine özel ortak kullanım alanı, 2 bin metrekarelik 'Lobby Lounge'ı düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, bir 'en'ler ve 'ilk'ler projesi olan İstanbul Sapphire ile gurur duyduklarını belirterek, "Projenin her aşamasında aklımızda İstanbul'un ve Türkiye'nin yeni simgesi olacak bir eser yaratmak vardı. İstanbul Sapphire'in farklı mimarisi, sunduğu teknolojik ve çevreci standartlarla İstanbul'un modern simgesi olacağına inanıyoruz. Böylesine özel bir projenin içerisinde yer alan ortak kullanım alanımız Lobby Lounge'ın ve örnek dairelerimizin İstanbul Sapphire'e yakışır bir nitelikte olmasını istedik ve bu yüzden yine sınıfının en kaliteli ve prestijli ürünlerini seçtik" dedi.

Kiler, "İstanbul Sapphire'de hayat sadece metrekarelerle değil metreküplerle tanımlanıyor. 2010 Eylül ayında burada yaşam başlayacak. Böylesine özel bir projede her geçen gün hedeflerimize ulaştığımızı görmekten dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi.

İSTANBUL SAPPHIRE, ÖRNEK DAİRELERİNİ TANITTI
İSTANBUL SAPPHIRE, ÖRNEK DAİRELERİNİ TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 14:35:03
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 16:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?