2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

İstanbul'da alternatif müzik

Bu yıl beşinci yaşını kutlayacak olan Phonem By Miller 1 Kasım’da başlıyor. Birbirinden çarpıcı konserler değişik mekânlarda 10 Kasım’a kadar devam edecek.


Phonem By Miller’da bu yıl, alternatif rock ve elektronik müzik alanında yeni ve heyecan verici grupların yanı sıra değişik türlere yön vermiş başarılı ve köklü bazı grupları da izleyeceğiz. Ayrıca programda sanatçılarla değişik söyleşi ve atölye çalışmaları da yer alıyor.


1 Kasım / Perşembe
PUNKS JUMP UP / Style-ist

Hem kendi parçaları hem de remixleri ile son aylarda sıkça konuşulan DJ / prodüktör ikilisi Punks Jump Up, bu yılki Phonem By Miller’ın açılış partisinde konuk oluyor. Punks Jump Up, enerjik ve rock sound’lu dans parçaları ile ünlü plak şirketi Kitsune’nin de kadrosuna girmiş durumda.
22.00 / Dirty

2 Kasım / Cuma
DATAROCK / Radio Eksen Session (İpek Arıbaş)/ Rocktronica by Mabbas & Style-ist
Norveç’in son yıllardaki en popüler gruplarından biri olan Datarock, aynı adlı ilk albümünü 2005 yılında çıkarmıştı. Grubu Fa Fa Fa ve I Used To Dance With My Daddy gibi eğlenceli parçaları ve rock-dans müziği arasındaki tarzları ile hatırlayacaksınız.
22.00 / Babylon

3 Kasım / Cumartesi
DEVENDRA BANHART / THE BRUNETTES / Radio Eksen Session (Güven Yıldız)

Folk müziğin en sıra dışı isimlerden biri olan Amerikalı Devendra Banhart Türkiye’de! The Brunettes ise Yeni Zelanda’nın en önemli indie-pop gruplarından.
21.00 / garajistanbul

7 Kasım / Çarşamba
MONOLAKE / THE FIELD / Umut Baş (Dinamo 103.8)

Minimal elektronik müziğin iki önemli ismi aynı sahnede: Alman müzisyen Robert Henke’nin Monolake projesi ile ünlü Alman plak şirketi Kompakt’ın yeni yıldızlarından The Field.
21.00 / Babylon

8 Kasım / Perşembe
AU REVOIR SIMONE / kim ki o / Radio Eksen Session (İpek Arıbaş & Güven Yıldız)

2003 yılında kurulan Brooklyn’li Au Revoir Simone, duygusal ve çarpıcı melodiler içeren müzikleri ile tanınıyor.
21.00 / Babylon

9 Kasım / Cuma
Lo-Fi-FNK / BEDÜK / Kaan Düzarat (Dinamo 103.8)

Phonem By Miller’ın bu yılki en ilginç partilerinden biri Otto-Santral’da gerçekleşiyor. Gecenin iki yıldızı İsveç’ten Lo-Fi-FNK ve Türkiye’den Bedük.
22.30 / Otto-Santral

10 Kasım / Cumartesi
GANG OF FOUR / Kreş / Radio Eksen Session (Gülşah Güray)
REM, U2, Red Hot Chili Peppers gibi dünyanının en büyük topluluklarının ilham kaynağı olarak anılan ve Franz Ferdinand, Futureheads, The Rapture gibi güncel grupların da öncüsü olarak görülen Gang of Four orijinal kadrosu ile karşınızda!
22.00 / garajistanbul

Biletler
Phonem By Miler biletleri; BİLETİX gişeleri, BİLETİX Çağrı Merkezi (0216 556 98 00 ) ve BİLETİX İnternet sitesi (www.biletix.com) ile 25 Ekim’e kadar 10.30-20.00 arasında Ana Gişe Emek Sineması, 26 Ekim’den itibaren sadece hafta içi 09.30-17.30 arası İKSV Binasından ön satış fiyatları ile temin edilebilir. 29 Ekim’de İKSV Binası kapalı olacaktır.

İstanbul Kültür Sanat Dostları programı üyeleri, etkinlik biletlerini iki kişi için geçerli olmak üzere % 20 indirimli olarak satın alabilirler.

Daha fazla bilgi web sitesinde:
www.iksv.org/phonem07
Phonem By Miller’ın biletleri 16 Ekim’de satışa sunuluyor.

kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 14:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?