7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

İstanbul'da Madonna rüzgarı

Madonna, 1993’deki İnönü konserinin ardından dün gece yeniden İstanbul’da sahne aldı. 50 bin kişiye unutulmaz 1.5 saat yaşatan Madonna, sahneden inmeden meydana gelen 5.1‘lik deprem de “Madonna İstanbul’u gerçekten salladı” yorumlarına neden oldu.

MDNA turnesinin üçüncü ayağı olan İstanbul konserine 45 dakika geç başladı. Vatikan esintileriyle bizi bir ayinin parçası yaparak sahneye çıkan şarkıcı, ilk olarak “Girl Gone Wild” adlı parçayı seslendirdi. Konseri izleyen ünlü isimler arasında Gülben Ergen, Özge Özpirinççi, Pascal Nouma, Al Bano.

İstanbul, hazır mısınız? diye başladığı Revolver şarksında silahlar konuştu. Gang Bang şarkısında de ise otel odasında kan golüyle devam etti.
Papa Don’t Preach’e başladığında ise izleyicilerin şova kilitlenip şarkıya eşlik edemediği gözden kaçmadı. Hung Up adlı sevilen parçada ip üzerinde yürüdü.
Best Friend adlı şarkıyı seslendirirken barkovizyonda mezarlık görüntüsü olan şarkıcı, I Don’t Give şarksında boynuna gitarı astı bir yandan da barkovizyonda yer alan Nicki Minaj’la düet yaptı.

Kalbinin sesini dinleyip kolej yıllarına giderek Express Yourself’de okul bandosuna katılan şarkıcı, Give Me All Your Love’da ise havadaki bandosu ve dansçıları ile karnaval havası da yaşattı.

Madonna,sizi tekrar gördüğüme sevindim benimle söylemeye hazır mısınız diyerek “Turn on The radio” dedi.

Müziğin insanları bir araya getirdiğini söyleyen şarkıcıya, “Open Your Heart” adlı şarkısında sahne önündeki şanslı bir izleyici Madonna’ya eşlik etti. Oğlu Rocco da bu şarkıda sahnede dansçılar arasında yer aldı. Bu şarkı kalbi karşıya açmakla ilgiliydi ben de kalbimi size açtım diyen şarkıcı, Candy Shop adlı şarkısında striptiz kulübünde eğlenen bir adam kılığına girdi. Bir kadın bir de erkek dansçısıyla öpüşen Madonna, gömleğini çıkartıp tek göğsünü de açtı.

Sesin felaket olduğu konser 50 bin kişiyi görsel şovla kendine bağladı.

Madonna'ya hamam listesi

Pop müziğin kraliçesi Madonna, konser için geldiği Türkiye’de hamam sefası yapmak istedi. Menajeri, ünlü şarkıcı için tarihi Türk hamamlarını araştırıp bir liste çıkardı.

19 yıl aradan sonra dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere Türkiye’ye gelen Madonna, önceki gün sevgilisi Brahim Zaibat ile İstanbul’u keşfe çıktı. Madonna sevgilisiyle birlikte tarihi yarım adayı dolaşırken, çocukları Lourdes, Rocco ve David de korumaları eşliğinde Galata Kulesi’ni gezdi. İstanbul’dayken Türk hamamına da girmek isteyen Madonna, bu konuda araştırma yapması için menajeri Guy Oseary’yi görevlendirdi. Aldığı talimat üzerine gün boyunca İstanbul’daki tarihi hamamları araştıran Oseary, Madonna’ya birkaç hamam seçeneği sundu. Oseary, Eminönü’nde çektiği fotoğrafı da Twitter’daki hesabından paylaştı. Ünlü popçunun menajerinden başka bir isteği daha oldu. Madonna, Oseary’den Türkiye’de etnik müzik yapan sanatçı ve grupların albümlerini satın almasını istedi.

Helikopterle gitti

Madonna, dünkü konserinden saatler önce Türk Telekom Arena’ya helikopterle geldi. Helikopter, stadın çok yakınında özel olarak hazırlatılan piste indi. Madonna burada kendisini bekleyen VIP araca binmek yerine Türk Telekom Arena’ya yürüyerek gitmeyi tercih etti.

Madonna dün akşam İstanbul'da hayranlarının karşısına çıktı. Çok sayıda dansçının eşlik ettiği sanatçı, şovları ve performansıyla göz doldurdu. Ünlü yıldızın Türk dansçısı Yaman Okur, finalde Türk bayrağı açtı.

OĞLU ROCCO İLE SAHNEDE

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna'nın aylardır beklenen konseri 45 dakika rötarla 22:45'te başladı. TT Arena Stadı'nı dolduran Madonna hayranları, konserden saatler önce stada akın etti.

Ünlü yıldızın hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyordu, iki günde tükendiği söylenen biletler konsere saatler kala tekrar satışa çıkarıldı.

Konserin açılışını yapan İsrailli Dj Offir Nissim'le coşan Madonna hayranları, sanatçının geç çıkmasına sinirlendi ve yuhalayarak sahneye çağırdı.

Sahneye tepesinde haç bulunan bir yapının içinde başında taç yüzü örtülü ve elinde otomatik tüfek ile çıkan Madonna, elindeki silahı atarak mikrofonu aldı.

Madonna'nın 11 yaşındaki oğlu Rocco da annesine danslarıyla eşlik etti.

Sahnede 1 saat 45 dakika kalan Madonna, beklenenin aksine kürtaj konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Ünlü yıldızın Türk dansçısı Yaman Okur, konserin finalinde Türk bayrağı açtı.

50 BİN KİŞİ İZLEDİ

Avrupa turnesi kapsamında, 26 Avrupa ülkesini gezecek olan Madonna, arenalarda, stadyumlarda, dev konser mekanlarında sahne alacak. Sanatçı, Güney Amerika ve 20 yıldır performans sergilemediği Avustralya'nın da aralarında yer aldığı toplam 58 konser ile dünya turnesini tamamlayacak.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2012 Cuma 09:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?