1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

İstanbul'da tüyler ürperten cinayet

Esenler'in Havaalanı Mahallesi'nde bir evde, anne ve kızı öldürülmüş halde bulundu. Olay anında 2 çocuğun evin tuvaletine kilitlendiği ortaya çıktı. İşte dehşet veren olay...

Esenler'in Havaalanı Mahallesi'nde bir evde, anne ve kızı öldürülmüş halde bulundu. Öldürülen kadının eşinin cinayetten bu yana ortalıkta olmadığı öne sürülürken, olay anında 2 çocuğun evin tuvaletine kilitlendiği ortaya çıktı.
Olay, Havaalanı Mahallesi Cantürk Sokak üzerinde yer alan bir gecekonduda meydana geldi.

Kayınpederi Şükrü Seyhan'a (50) 2 günlüğüne bıraktığı çocuklarını almaya gelen Ümmühan adlı genç kadın, evde kayınpederinin eşi Bakiye Seyhan (46) ile kızı Meryem Seyhan'ın (18) bıçakla öldürülmüş olduğunu öğrendi. İki çocuğunun emniyette olduklarını öğrendikten sonra polis merkezine giden genç kadın, 5 yaşındaki oğlu Ulaş ve 4 yaşındaki kızı Öykü'yü teslim aldı. Cinayetin işlendiği evde bulunan 2 çocuğun 2 gün boyunca tuvalette mahsur bırakıldıkları ortaya çıktı.

Çocukların kim tarafından tuvalete kilitlendiği bilinmezken, çocukların verecekleri ifadelerin cinayet zanlısı yada zanlıların yakalanmasında önemli rol oynayacağı ifade edildi. Bu arada, öldürülen kadının eşinin cinayetten bu yana ortalıkta olmadığı iddia edildi.

Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2007 Cumartesi 02:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yagmur pelin AKYÖN IP: 85.102.141.xxx Tarih : 4.03.2007 02:15:36
her kim bunu yaptıysa eğer cezasnı bulsun.Bu ne biçim insanlık yaaa benim canımdan cok sevdiğim arkadasımı,bitanecik meryemimizi bu gencecik yasında mezara soktu.Duyduğum günden beri uyuyamıyorum.kendimde değilim ve bircok arkadasım bu sekilde...Bize bu acıyı yasadan insan olamaz allahından bulsun,bizden daha cok acı ceksin.yakalansa ne olucak yatıcak cıkıcak,meryemimiz geri gelicekmi?ONU SİMDİDEN COK ÖZLEDİM....SENİ SEVİYORUM MERYEM....