30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

İstanbul'un göbeğinde tecavüz

Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan kıza internet kafede tanıştığı iki kişi tecavüz etti!

Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan 14 yaşındaki bir kız, internet kafede tanıştığı iki kişinin tecavüzüne uğradığını iddia ederek polise başvurdu. Küçük kızın şikayeti üzerine 2 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan M.G (14) bir internet kafede S.A ve S.O ile tanıştı. M.G. konuşma sırasında şahıslara kalacak yeri olmadığını söyledi. Bunun üzerine kalacak yer ayarlayacaklarını iddia eden S.A ve S.O, kızı da yanlarına alarak Ataköy Marina'da bulunan bir arkadaşlarının yatına geldi. M.G. yatta bir süre sohbet ettikten sonra tuvalete girmek istediği sırada yanına gelen S.A kendisiyle birlikte olmak istediğini söyledi. Küçük kızın teklifi reddetmesi üzerine S.A cebindeki bıçağı çıkarttı. S.A. bıçağı boğazına dayadığı genç kıza tecavüz etti.

Polise başvuran M.G. tecavüze uğradığını belirterek şikayette bulundu. Genç kızın ifadesinde, S.O adlı şahsın da kendisiyle beraber olmak istediğini, ancak bağırması üzerine vazgeçerek kendisini taksiye bindirdiğini söylediği öğrenildi. M.G'nin şikayeti üzerine soruşturma başlatan Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri S.A ve S.O'yu Bahçelievler'de gözaltına aldı. Kartaltepe Polis Merkezi'ne getirilen şahısların ifadelerinde tecavüz iddiasını reddettikleri öğrenildi. İfadelerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen S.A ve S.O., gazetecilerin soruları üzerine "Tüm gerçekler Adli Tıp raporunda ortaya çıkacak. Tecavüz iddiası doğru değil" diyerek iddiaları yalanladı. Savcılıkta ifadeleri alınan zanlılardan S.A. serbest bırakılırken, S.O ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemede denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutularak salıverildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2009 Perşembe 11:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?