4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yurt dışına eroin kaçırmaya hazırlanan uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı. Şahıslarla birlikte 50 kilo eroin de ele geçirildi. 

Edinilen bilgilere göre, Vedat K. liderliğindeki organize suç çetesinin Ortadoğu'dan getirilen eroni Avrupa ülkelerine göndereceği bilgisini alan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, teknik ve fiziki takibe başladı. 

Vedat K.'nin Mehmet T. isimli şahısla uyuşturucuyu yurt dışına çıkarma konusunda anlaştığını tespit eden ekipler, operasyon için düğmeye bastı. 

Vedat K. isimli şahısın kullandığı kamyonu durduran ekipler, araç içerisine gizlenmiş yaklaşık 50 kilo eroini ele geçirdi. 

Operasyonda uyuşturucunun yurtdışına sevkini sağlamaya çalışan organize suç örgütü lideri Vedat K. ile birlikte Mehmet T. ve Abdülkadir D. isimli şahıslar gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen zanlılardan Vedat K ve Mehmet T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Abdülkadir D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 13:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?