30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kadıköy'de toplu sünnet şöleni

Kadıköy Belediyesi Özel Hastaneler işbirliği ile 300 çocuğu sünnet ettirdi.
Kadıköy Belediyesi her yıl Kadıköy'de bulunan özel hastanelerle işbirliği yaparak, dar gelirli ailelerin çocuklarını sağlıklı ortamlarda uzman hekimlere sünnet ettiriyor ve çocukları baştan aşağı giydiriyor.

 Belediye bu yıl da 12 özel hastane ve tıp merkezinin desteği ile 300 çocuğun sünnetini gerçekleştirdi. Kadıköy Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen sünnet şölenine Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Süreyya Ensari, Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan ve etkinliği organize eden Eğitim Kültür Sosyal İşler Müdiresi Tülin Ergüner'ın yanısıra, yüzlerce vatandaş katıldı. Müzik eşliğinde doya sıya eğlenen çocuklar, erkekliğe ilk adımı attılar.

Şölenin açılışında bir konuşma yapan Eğitim Kültür Sosyal İşler Müdiresi Tülin Ergüner "Kadıköy'de yaşayan dar gelirli ailelerimizin çocuklarını 12 özel hastanenin katkısıyla 300 çocuğumuzu modern ve sıhhı koşullarda sünnet ettik, erkekliğe ilk adımlarında yanlarında olmak bize grur veriyor.Kadıköy Belediyesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 18:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
güler söyleriz IP: 212.156.209.xxx Tarih : 25.07.2009 16:27:56

sünnet herşey güzeldi ama şenlık organizasyonu ayarlaması güzel degildi çocuklarla ilgilenmeleri oyunları tamamen düzensizdi orda velileri uzaklastırıp tamamen çocuklarla ilgilenmeleri gerekırdı bazıları yemekte bazıları oyunda üstelık bırde kavga tam oldu inşallah seneye daha güzelı olur