6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Kağıthane'de alevli dehşet

Kağıthane'de gece saat 01.30 sıralarında 7 katlı bir binada çıkan yangında can pazarı yaşandı. Alev alev yanan çatı katının hemen yanında bir odada sıkışıp kalan anne, baba ile 2 çocuğu son anda kurtarıldı.

Aslangazi Caddesi Erbeyli Sokak içerisinde 7 katlı bir binada çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. İtfaiye kısa sürede olay yerine gelmesine rağmen sokak girişindeki parklar ekiplere zor anlar yaşattı.

Park çilesine bir de rüzgarlı hava eklenince çatıdaki yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin arasında bir odanın köşesine sıkışan bir aile ise itfaiye merdiveni başka bir noktadan su sıkmaya başladıktan sonra fark edildi. Sonradan fark edilen aileye merdivenin yeri değiştirildikten sonra ulaşıldı. İtfaiye erleri bir bebek ile 3 yaşlarındaki kız çocuğunu merdivenle aşağı indirdi. Anne ve baba ise müdahaleden sonra binadan çıkarıldı. Küçük çocuklar yakınları tarafından alınarak olay yerinden uzaklaşırken, can kaybının olmaması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Yangının dehşetini yaşayan bina sakinleri, "Binada şuan kimse kalmadı. Bütün aileler aşağı indirildi. Şuan hiç kimsede bir şey yok" dedi. Yangın itfaiyenin uzun uğraşlarından sonra söndürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 02:51:00
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 09:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?