2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Kağıthane'de trafik kazası

Kağıthane'de saat 00.00 sıralarında bir otomobil ile TIR çarpıştı. Cendere Yolu'nda meydana gelen kazada, Kemerburgaz istikametine gitmekte olan Hasan Alagöz (50) idaresindeki 34 PGS 40 plakalı otomobil, caddeye çıkmaya çalışan Cafer Sekman'ın kullandığı 41 L 1822 plakalı TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilinde sıkışan sürücü Alagöz'ün yardımına itfaiye ekipleri yetişti. 

Kağıthane Cendere Yolu üzerinde bir otomobil ile TIR birbirine girdi. Kemerburgaz istikametine doğru yol alan otomobil, caddeye çıkmak isteyen TIR'a çarptı. Olayda otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Araç içerisinde sıkışan ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarılan yaralı Alagöz, ambulansın gelmesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

 Bu sırada bazı vatandaşlar telefonla ambulansı arayarak acele etmesi yönünde uyarıda bulundu. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Hasan Alagöz'ün durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

TIR şoförü Cafer Sekman ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kazayı anlatan Sekman, yola dikkatli bir şekilde çıktığını ve otomobilin hızla gelerek çarptığını öne sürdü. Bir görgü tanığı ise TIR'ın yola hatalı çıktığını ve kazaya neden olduğunu dile getirdi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 10:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?