4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Kahraman baba kendini feda etti

Pendik'te, soba temizlemek isterken meydana gelen yangın, 1 kişinin ölümüne neden oldu.

Kısa sürede evi saran alevlerden ailesini korumak isteyen baba, kendini feda ederek, eşi ve çocuğunu kurtardı.
Edinilen bilgiye göre olay saat 21.30 sıralarında Pendik, Güllübağlar Mahallesi, Tandoğan Caddesi, Seçkin Sokak, 12 numarada meydana geldi.

Gebze'de bir fabrikada işçi olarak çalışan Bayram Tepetan (27), eşi Suzan Tepetan (18) ve 2 aylık oğlu Nuh Nedim ile birlikte evde olduğu sırada sobayı yakmak istedi. Sobayı tutuşturmak için tiner kullanan Tepetan'ın elinde bulunan tiner kutusu bir anda alev aldı. Kısa sürede büyüyerek tüm evi saran alevler nedeniyle büyük panik yaşayan Tepetan ailesi, kapıdan dışarı çıkacak fırsat dahi bulamadı. Çareyi pencereden atlamakta bulan aile üyeleri, olayı görerek gelen komşularının da yardımıyla pencere korkuluklarını kırdı.

Bayram Tepetan, bu sırada eşini ve çocuğunu son anda dışarı çıkarmayı başardı. Ancak alevlerin arasında kalan Bayram Tepetan, pencerenin önünde feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.


Yangında alevlerden etkilenerek yaralanan anne ve oğlu ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken, Tepetan ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Bayram Tepetan'ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Pendik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 08:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?