1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kazada örnek kurtarma

Sarıyer İstinye yokuşunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 Kaza sonucu aracı içinde sıkışan sürücü, sağlık ve itfaiye ekiplerinin örnek çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.


Kaza, İstinye-Maslak yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Maslak istikametine seyreden 06 TYR 56 plakalı Mustafa Konurbaş'ın kullandığı otomobil, İstinye istikametine giden ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen Çağatay S.'nin idaresindeki 34 VK 8559 plakalı lüks otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle araç içerisine sıkısan sürücü Mustafa Konurbaş, itfaiye ve sağlık ekiplerinin örnek çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Profesyonel bir şeklide sıkıştığı yerden çıkarılan sürürcü,
Okmeydanı Eğitim ve Araştıma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Öte yandan, başından ve belinden aldığı darbelerle yaralanan lüks otomobilin sürücüsü Cağatay S. ise, arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Sürücü, uzun süre beklenen ikinci ambulansın gelmesi ile birlikte yapılan ilk müdahalenın ardından aynı hastaneye sevk edildi.


Olay yerinde bulunan vatandaşlar, lüks otomobilin hızlı geldiğini ve hatalı sollama yaptığını söyledi. Vatandaşlar, 'Gençlerin kullandığı araç hızlı geliyordu, makas yaparak araçları hatalı solladı ve karşı şeride geçti. Diğer araç sürücüsü, sağa doğru kaçmasına rağmen kurtaramadı ve kafa kafaya çarpıştılar" ifadelerini kullandı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 01:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?