1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Kırmızı ışık ihlali kazaya neden oldu

Fatih'te kırmızı ışıkta geçen aracın sürücüsü, başka bir otomobilin çarpması sonucu araç içinde sıkıştı. Trafik direği nedeniyle kapısı açılmayan araç, vatandaşların yardımıyla kaldırımdan indirildi. 

Edinilen bilgiye göre, saat 13.30 sıralarında Genç Türk Caddesi'nden çıkan Sebahattin Ç. yönetimindeki 34 HU 983 plakalı Mercedes marka otomobil, Macar Kardeşler Caddesi'nde kırmızı ışıkta geçen Mehmet B.'nin (27) kullandığı 34 ZL 0444 plakalı araca yandan çarparak kaldırıma attı. Kazada sürücü Mehmet B. otomobilinin içinde sıkıştı. Yaralı sürücü için itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Aracın kapısı trafik direği nedeniyle açılamayınca vatandaşlar hep birlikte aracı oynatarak kaldırımdan aşağı indirdi. Kapısı açılan araçtan çıkarılan Mehmet B, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Sürücü Sebahattin Ç, "Önümde bir araç daha vardı. Bana yeşil yandı. Önümdeki araç çıkınca ben de çıktım. Caddeden hızlı geldi, kırmızı ışıkta durmadı. Allah'tan yayalar vardı, onlara çarpmadı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 15:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?