30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Kırmızı ışıkta gelen ölüm!

Beşiktaş'ta, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir yaya, hızla gelen aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, olay, saat 06.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda meydana geldi. Askeri lojmanlarda görevli olduğu öğrenilen Kemal Alar, ekmek almak için dışarı çıktı.

İddiaya göre Alar, sabahın erken saati olduğu için yolun boş olmasını fırsat bilerek yeşil ışığın yanmasını beklemedi.

Alar yola indiği sırada Beşiktaş yönüne giden 34 FF 8834 plakalı otomobil kendisine çarptı. Kemal Alar olay yerinde hayatını kaybederken, Alar'ın ayakkabıları ve kasadaki ekmekler de yola savruldu. Polis ekipleri otomobil sürücüsünü gözaltına alırken, olay yerine gelen Alar'ın eşi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Alar'ın eşi kendisini uzaklaştırmaya çalışan polislere, "Ne olur kocamı göreyim" diye yalvardı.

Hayatını kaybeden Alar'ın apartman görevlisi arkadaşları ise "Kemal acele etti. Kırmızı ışıkta geçti. Kazanın olduğu yere geldiğinde karşıdan otomobil geldiğini fark edince bir anlık tereddüt yaşadı. Geriye çekilip tekrar ileri hamle yaptı. Kemal'in geri çekileceğini düşünen şoför frene basmadığı için hızlı bir şekilde Kemal'e çarptı" şeklinde konuştu.

Öte yandan, polis ekipleri yolun ortasında duran Alar'ın cesedini vatandaşlara taşıttı. Ceset kaldırıma konulurken, yolun kazanın meydana geldiği kısmı bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis trafik ışıklarında bulunan EDS kamerasının kayıtlarını incelemeye aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 11:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?