20
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Koç Üniversitesi dansa doyuracak

Koç Üniversitesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, “Spica İstanbul Open Championship” ile kutlayacak. Şampiyona kapsamında hem İstanbul hem de Koç Üniversitesi, “İngiltere Amatör Dans Şampiyonu Evgeny Smagin ve Rachel Heron”a da ev sahipliği yapacak.
Üniversitenin “Dans Kulübü” tarafından 23 Nisan’a özel olarak düzenlenen şampiyonada, dünyanın çeşitli ülkeleri ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen çocuklar “Minikler Kategorisi”nde yarışırken, aynı sahnede diğer dansçılar “D-C-B-A Kategorileri”nde performanslarını sergileyecek.

Koç Üniversitesi Semahat Arsel Spor Salonu’nda EF Dil Okulları, Yenibir.Com, Koç Life, Double-F ve Jelibon’un sponsorluğunda gerçekleşecek şampiyonanın ardından aynı mekanda “Spica Latin & Freestyle Party” düzenlenecektir. Parti kapsamında “Break Dans ve Freestyle Dans Gösterileri” ile “Evgeny Smagin ve Rachel Heron Gösterisi” de yer alacak. Bu seneki şampiyonayı, yurtdışından gelen dansçılar, İstanbul, Antalya ve Ankara’dan katılacak pek çok dans okulu, çeşitli üniversitelerin dans ve sanat kulüpleri, sanat fakülteleri, ilgili dernek, kuruluş ve topluluklar, Koç Üniversitesi öğretim üyesi, çalışan ve öğrenci toplulukları ile Koç Holding’in yönetim kadrosundan kişilerin katılımıyla 2000 kişinin izlemesi bekleniyor.

Müsabakalar sona erdikten sonra aksam 20:00’dan sabahın ilk saatlerine kadar sürecek, dansçıların da katılımıyla renklenecek olan Latin partisine tüm dans severleri bekliyoruz.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 11:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?