30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Komedi filmi gibi soygun

KAĞITHANE'DE GÜLDÜREN SOYGUN GİRİŞİMİ

Kağıthane'de iki hırsızın kuyumcu dükkanını soyma girişimi sırasında komedi filmlerini aratmayan görüntüler yaşandı. Soygunculardan biri önce belindeki silahı çıkarmak isterken pantolonundan içeri düşürdü, ardından diğer arkadaşı ile çarpıştı. Soygun anı güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedilirken, dükkana başka esnafın girmesiyle paniğe kapılan hırsızlar kaçtı.

Olay, Nurtepe Mahallesi Hedef Caddesi Numara 12'de bulunan Kübra Kuyumculuk'ta meydana geldi. C.B, S.Y ve S.Y isimli 3 arkadaş müşteri kılığında kuyumcu dükkanının önüne geldi. Daha sonra S.Y kapıda bekçilik yapmaya başlarken, S.Y ile C.B ise soygun için içeri girdi. İki kafadar bir süre içeride oyalandıktan sonra, C.B, silahını çıkarıp "Bu bir soygundur" diye bağırdı. S.Y ise elleri arkasında beklemeye başladı. Daha sonra S.Y, arkadaşının uyarısı üzerine silahını çıkarmak için elini beline attı. Ancak

acemi soyguncu belindeki silahı pantolonunun içine düşürdü. Pantolonunun paçasını sallayarak silahı çıkartan soyguncu daha sonra kuyumcuya doğrulttu. Heyecanlı oldukları gözlenen soyguncular, birara da birbirlerine çarptı.

Komedi filmlerini aratmayan soygun girişimi, yan taraftaki bir esnafın dükkana gelmesi ile son buldu. Kapıya gelen esnaf, hırsızları görünce kaçtı. Paniğe kapılan hırsızlar ise dükkandan hiçbir şey almadan kaçtı. Hırsızların kaçması ile yerden kalkan dükkan sahibi ise önce kapıyı kapattı, ardından silahını eline aldı. Dükkan sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, sabıkalı soyguncuları teşhis etti. Ardından

Kağıthane'de bir eve düzenlenen baskında C.B ve S.Y ile daha önce birlikte hırsızlık yaptıkları arkadaşları E.A. isimli şahıs yakalandı. S.Y ise kaçmayı başardı.

Gözaltına alınan zanlıların hırsızlık ve oto kundaklama suçlarından sabıkalı oldukları öğrenildi. İfadeleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

KAĞITHANE'DE GÜLDÜREN SOYGUN GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 11:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?