3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Küçükçekmece Ramazan’a hazır

Küçükçekmece Belediyesi; onbir ayın sultanı Ramazan ayı için hazırlıklarınıyor. İlçedeki iki farklı noktada kurulacak dev çadırlarda, her yıl olduğu gibi iftar bereketini büyük bir coşkuyla paylaşmak ve sonrasında unutulmaz anlar geçirmek için birbirinden renkli etkinlikler Küçükçekmecelileri bekliyor.



Her akşam 4000 kişiye iftar



Son dört yıldır yaklaşık bir milyon kişiye ev sahipliği yapan Küçükçekmece Belediyesi Ramazan Çadırları’nda her akşam 4000 kişinin ağırlanacak. Başakşehir ve Sefaköy çadırlarında iftarını yapan Küçükçekmeceliler, her akşam düzenlenecek etkinliklerde konusunda uzman hatiplerin sohbetlerini, şiir dinletilerini takip etme fırsatı da yakalayacaklar.



Aynı zamanda birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı Ramazan şenliklerinde; çocuklara yönelik eğlence programları, ramazan meddahları ve orta oyunları yer alacak, değerli sanatçıların dinletileri eşliğinde Ramazan ruhuna uygun güzel vakitler geçirilecek.



Küçükçekmece Gönüllüleri ile evlere sıcak yemek



Bu sene ayrıca yeni bir çalışma gerçekleştirilecek ve iftar çadırına gelemeyecek durumda olan 750 vatandaşımızın evlerine Küçükçekmece Gönüllüleri aracılığıyla sıcak yemek dağıtımı yapılacak.



YER: 1) SEFAKÖY ÇADIRI

E-5 kenarı Sefaköy/Beşyol (Sancaktül yanı)

2) BAŞAKŞEHİR ÇADIRI

Başakşehir 1.Etap Yürüyüş Yolu

Küçükçekmece Belediyesi
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 21:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?