7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Milyonluk soygun

Güngören'de bir işyerinin güvenlikçisi kafasına silahla vurularak bayıltıldıktan sonra, işyerinin kasasında bulunan milyonlarca lira çalındı. İşyerinin kasasında bulunan 400 bin TL ile 1 milyon liralık çeki çalan kar maskeli soyguncu kayıplara karıştı.

Güngören Sanayi Mahallesi Sancaklı Caddesi 13 numarada bulunan işyeri gece saat 02.00 sıralarında kar maskeli bir kişi tarafından soyuldu. İşyerinde çalışan güvenlikçi Mehmet Ünlü'nün kafasına silahın kabzası ile vurarak bayıltan hırsız, işyerinin kasasında bulunan 400 bin TL ile 1 milyon liralık çeki alarak kayıplara karıştı. Soyguncunun silahla vurduğu güvenlikçi Mehmet Ünlü ayıldıktan sonra polisten yardım istedi. Mehmet Ünlü'ye ilk yardıma gelen bir başka işyerinin güvenlikçisi olan Fahri Tatlı, "Kafasına silahla vurulduktan sonra bayılmış. Biz de insanlık görevimizi yaparak hemen polisi aradık" dedi.

Kafasından yaralanan güvenlikçi Mehmet Ünlü, olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bu sırada olay yerine gelen polis ise geniş çaplı bir inceleme yaptı. İşyerinin kapılarında parmak izi incelemesi yapan polis, daha sonra hastaneden gelen güvenlik görevlisi Mehmet Ünlü'den bilgi aldı. Kafası sarılı olan Mehmet Ünlü, basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçındı. Polisin yaptığı ilk incelemede kasanın anahtarla açıldığı ve bir miktar paranın etrafa saçıldığı tespit edildi. Ayrıca bugün işyerinde çalışanların maaşlarının verileceği ve bu yüzden kasada para bulunduğu öğrenildi. Polisin olaydan sonra çevrede uygulamalarını artırdığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 09:42:35
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 09:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?