2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Minibüse kurşun yağmuru

Tuzla'da minibüs içinde bulunan 2 kişi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. 

Meydana gelen olayda minibüs sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan bir kişi de karnından aldığı kurşun ile yaralandı. 

Olay 22.00 sırlarında Tuzla Rauf Orbay Caddesi üzerinde meydana geldi. Tuzla'da büfe işleten Turgut Bora ile 34 ZH 3752 plakalı servis minibüsünün şoförü Yusuf Kabacı, akşam saatlerinde bir yerde çay içti.

 Bir süre burada oturan iki arkadaş, daha sonra Tuzla merkezde
bulunan evlerine doğru yola çıktı. Tuzla Kafkale Spor Tesisleri yakınlarına geldiklerinde ise minibüs içine saklandığı iddia edilen bir kişi, aniden ortaya çıkarak, araç içinde rasgele ateş etmeye başladı. Olayda Turgut Bora aldığı kurşunlar ile yaralanırken, olay yerine gelen ambulans ile Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 

Minibüs sürücüsü Yusuf Kabacı ise kafasına aldığı kurşun darbesi nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.
İddialara göre çay içtikleri yerde minibüsün kapısını açık bırakan iki arkadaşın, minibüste olmadığı sırada aracın içine kimliği belirsiz şahsın girdiği ve saklandığı, bu kişinin iki arkadaş seyir halinde iken aniden saklandığı yerden çıktığı ve ateş etmeye başladığı belirtildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, minibüste ve Kabacı'nın cesedi üzerinde yaptıkları inceleme sonrasında, cinayet ile ilgili olarak araştırmalara başladı. Kabacı'nın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
İha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 02:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?