30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Münevver'in ailesi ifade verdi

Etiler'de başı kesildikten sonra vücuduyla beraber çöp konteynırına atılan lise öğrencisi Münevver Karabulut'un anne ve babası Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne gelerek ifade verdi. İfadesi alınan anne ve baba cinayeti işlediği öne sürülen Cem Garipoğlu'nun anne ve babasından da delilleri kararttıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Adliyeye gelen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut ve annesi Melahat Karabulut ile ailenin avukatı Altan Altınyurt, savcı Faruk Erşan'a ifade verdi. İfade vermenin yanı sıra soruşturmanın gidişatı hakkında da bilgi alan aile daha sonra adliyeden çıktı. Adliyeden erken ayrılan anne Melahat Karabulut, arabada oturmayı tercih ederken, adliyeden çıkan baba Süreyya Karabulut'un hayli üzgün olduğu gözlendi.

Aile adına bir açıklama yapan avukat Altan Altınyurt, Münevver'in anne babasının duydukları acı nedeniyle daha önce ifade veremediklerini belirterek, "İfadelerini verip, gelişmeler hakkında savcılıktan bilgi aldılar. Soruşturma henüz sürüyor. Şüphelinin yakalanmadığını sizde biliyorsunuz. Aile şüphelinin ailesinden de şikayetçi oldu. Sebebi de cinayetin işlendiği mahaldeki delillerin yok edilmesi. Cinayet mahallinin bir kişi tarafından temizlenmesi maktulün bu şekilde paketlenmesi tek kişinin işi değil. Bunda birilerinin parmağı var. Aile daha çok parmağı olan kişilerden şikayetçi ve bunların ortaya çıkartılmasını istiyor" diye konuştu.

Adli Tıp Kurumu raporu ile ilgili sorulara ise Altınyurt, "Evdeki kan izlerinin maktule ait olduğu yönünde rapor var ancak elbiselerdeki kan izlerinin maktule ait olup olmadığı belli değil" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 18:07:18
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 18:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?