30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Nefes kesen operasyon!

Narkotik polisi tarafından 13 yıldır aranan ve son yılların bir numaralı uyuşturucu baronu olarak gösterilen C.Y., Sarıyer'deki villasına düzenlenen hava destekli operasyonla yakalandı.

Polisten kaçmaya çalışan zanlı, yüksek bir yerden atlayınca bacağını kırdı. Nefes kesen operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
İstanbul narkotik polisi, ABD'nin de arama listesinde bulunan son yılların bir numaralı uyuşturucu baronu olarak gösterilen C.Y.'nin Sarıyer Değirmentepe Ayten Sokak'ta bulunan lüks villasında gizlendiği bilgisine ulaştı. Dün belirtilen adrese helikopter destekli operasyon düzenleyen polis, zanlıyı gözaltına aldı. Ekiplerden kaçarken yüksek bir yerden atlayıp bacağını kırdığı belirtilen zanlının yardımına yine polis koştu. İlk müdahalesi polis ekiplerince yapılan zanlı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.

Narkotik polisinin nefes kesen operasyonu polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Helikopterden ve baskını yapan ekiplerce çekilen görüntülerde, operasyonun her anı kayıt altına alındı. Görüntülerde villaya dört bir yandan giren polis ekipleri, içeride aramalar yapıyor. Havuzlu lüks villada ele geçirilen silahlar ve baskın nedeniyle yarım bırakılan çaylar görülüyor. Polisten kaçmaya çalışırken ayağını kıran zanlıya da polis tarafından müdahale ediliyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2013 Cumartesi 17:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?