2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Oğlu için oylarını satışa çıkardı

Güngören'de doğuştan kas hastası 26 yaşındaki oğlunun tedavi masraflarını karşılayamayınca çaresizlikten oylarını satışa çıkaran anne Gülşen Öztürk ve ailesine, AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Ömür Aybar sahip çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a cezaevinde bulunduğu dönemde destek mektubu yazarak faks gönderen ve ardından hayatı değişen Aybar, Gülşen Öztürk tarafından evinin kapısında karşılandı. Yanında getirdiği kuru gıda ve yardım malzemelerini anneye teslim eden Aybar, Gülşen Öztürk'ün dertlerini dinledi. Ailenin içinde bulunduğu durumu televizyondan gördüğünü ve çok duygulandığını anlatan Aybar, şöyle konuştu:

"Buraya kesinlikle oy almak için gelmedim. Tamamen insani duygular içinde buradayım. İzlediğimde duygulandım. Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı var. Onun için gerekli çalışmalara başladım. Kısa sürede elektrikli tekerlekli sandalye alacağız. Amacımız sandalye sorununu çözmek. Her zaman ailenin yanında olacağım."

İstanbul İl Genel Meclisi üyeliğinden istifa ederek AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Aybar, kas hastası 26 yaşındaki Volkan Genç'le yakından ilgilendi. 

Mutluğu gözlerinden okunan Gülşen Öztürk ise milletvekili aday adayı Ömür Aybar'a teşekkür ederek, çok duygulandığını duyarlı insanların bulunmasının kendisine ve çocuğuna moral kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 15:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?