3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Okulda kopan parmak 8 saatte dikildi

Esenler’deki Menderes İlköğretim Okulu 2’nci sınıf öğrencisi Eren Özdemir’in sol el serçe parmağı okulun bahçe kapısına sıkışarak koptu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ders kitapları, geçtiğimiz Cuma günü saat 15.30 sıralarında bir kamyonla Menderes İlköğretim Okulu’na getirildi. Ders kitapları kamyondan indirildiği sırada, 8 yaşındaki Eren Özdemir de birkaç arkadaşı ile birlikte kamyonun boşaltılmasına yardım etti. Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte okulun demir dış kapısını kapatmak isteyen Eren’in sol el serçe parmağı sıkışarak koptu.

Eren Özdemir, öğretmenleri tarafından Özel Avicenna Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan Özdemir, İstanbul Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Kopan parmak 8 saat süren başarılı bir ameliyatla yerine dikildi.

Okul sorumsuz

Olaydan okul yönetiminin sorumlu olduğunu iddia eden Eren Özdemir’in amcası Ünal Özdemir, "Öğrencilerin o sırada orada ne işi var. Okul yönetimi çok sorumsuz. Böyle şey olur mu?" diye isyan etti. Ameliyatın çok zor geçtiğini anlatan Eren Özdemir’in annesi Zehra Özdemir ise, "Ameliyat başarılı oldu ancak oğlumun parmağı çalışmayabilir. Okul yönetimi çok sorumsuz davrandı. Biz çocuklarımızı onlara emanet ediyoruz" diye konuştu

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 09:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?