2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Papa için 9 bin 534 polis görev yaptı

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Papa 16. Benediktus'un İstanbul ziyareti sırasında toplam 9 bin 534 polisin görev yaptığı söyledi.

Papa'nın Türkiye'den ayrılmasından sonra Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Cerrah, İstanbul polisinin bugün başarılı bir şekilde, bir misafiri daha gönderdiğini belirtti. Güzel neticeler aldıklarını dile getiren Cerrah, şöyle konuştu:

"Misafirimizin gelişinden gidişine kadar her konuda hem polislerimize hem de başlarındaki müdür arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca İstanbul halkı da bugünler zarfında bize çok yardımcı oldu ve duyarlı davrandı. Bundan dolayı da İstanbul halkına İstanbul Emniyet Müdürlüğü adına teşekkür ediyorum. Herhangi bir olay olmadan bugünleri atlattık."

Papa 16. Benediktus'un ziyareti dolayısıyla İstanbul'a 750 takviye polis getirildiğini anlatan Cerrah, "Misafirimizin gelişinden gidişine kadar 9 bin 534 polis görevlendirdik" dedi.

Bu arada, İstanbul Valisi Muammer Güler, Papa 16. Benediktus'un Türkiye'den ayrılmasından sonra Atatürk Havalimanı'ndan polis telsiziyle anons ederek, Papa'nın ziyareti sırasında alınan güvenlik önlemlerindeki çalışma ve başarılarından dolayı polislere teşekkür etti.
Güler'den sonra İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah da polis telsizinden teşekkür anonsu yaptı.
A.A
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2006 Cumartesi 10:53:32
Güncelleme :2 Aralık 2006 Cumartesi 10:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?