2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Pitbull vahşeti sahibini buldu

Kağıthane'de tartışmaya girdiği şahısları Pitbull cinsi köpeğiyle korkutmaya çalışan Ömür Doğan, sağ bileğini parçalayan köpeğini uyutma kararı aldı. 

Şişli'de kaçak işyerlerini yıktırmamak için belediye ekiplerini "Doktor" isimli Pitbull cinsi köpeğiyle korkutmaya çalışan Ömür Doğan, Kağıthane'de tartıştığı şahısları aynı yöntemle korkutmak isterken sağ bileğini köpeğe kaptırdı. Her seferinde köpeğiyle tehlikeli oyunlar oynayan Doğan'ın kendisine saldıranları korkutma girişimi kanlı bitti. Dişlerini Doğan'ın sağ bileğine geçiren "Doktor", dehşet dolu dakikalar yaşattı. Kanlar içinde kalan Doğan'ın yardımına çevredeki arkadaşları yetişti. Arkadaşları, ellerine aldıkları tahta parçaları ve kablolarla köpeğin kilitlenen ağzını açmaya çalıştı. Yaklaşık 15 dakika süren uzun uğraşlar sonucunda Doğan'ın neredeyse parçalanmak üzere olan bileği saldırgan köpeğin dişleri arasından kurtarıldı. Tedavi altına alınan Doğan, son çareyi köpeği uyutma kararı almakta buldu. 

Yaşadığı dehşet anlarını İHA muhabirine anlatan Doğan, "Bir süre önce Ayazağa'da 6 kişiyle tartıştım. Kavga etmeye başladık. Ben de gidip köpeğimi aldım geldim. Şahısları korkutmak amaçlı yanıma aldım. Karşı taraf bana tuğla atmaya başladı. Köpeğim yerinde duramıyordu. Benden onu bırakmamı istedi. Köpeği bırakmayınca sağ bileğim köpeğin ağzında kilitli kaldı. 15 dakika uğraştık. Kablo sokarak tahta parçasıyla köpeğin ağzını açtık, deri ve dokularım parçalandı. 3 dişini geçirdi. Bir dişi kırıktı. Bileğim ağzındayken nefes alıp verdikçe dişleri etime daha çok geçiriyordu. Arkadaşlarımın yardımıyla kurtuldum. Bu köpeğe ben 3 seneden beri bakıyorum. Artık başa çıkamıyorum. Uyutma kararı aldım. Benim canımı çok yaktı. Beni ısırdıktan sonra veterinere getirdim. Uyutacaktım. Kuduz ihtimaline karşılık 10 gün daha bekleyeceğiz. Ardından uyutacağız. Kimse bu köpeği almak istemiyor. Ben ilk değilim, 8. vukuatım. Benim canım yanınca köpeği öldürmeye karar verdim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 12:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?