3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Poligonda sır intihar!

Tekstilci işadamı L.Y, Florya Atış Poligonu'nda bir süre atış talimi yaptıktan sonra, silahı kafasına dayayarak intihar etti. L.Y'nin yüklü miktardaki borçlarını ödeyemediği için intihar ettiği öne sürülürken, işadamı olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, olay, bu sabah saat 10.y30 sıralarında Florya Yeşilköy Caddesi üzerinde bulunan Florya Atış Poligonu'nda meydana geldi. Atış yapmak üzere poligona gelen ve Kıraç'ta iki farklı alanda fabrikası bulunan işadamı L.Y, poligonda 50 mermi ve tabanca aldı.

Daha sonra kabine geçen L.Y, bir süre atış yapmaya devam etti. L.Y bir süre atış yaptıktan sonra tabancayı kafasına dayayarak ateş etti. Sağ kulağından giren mermi ağzından çıkan işadamı L.Y, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis incelemelerini sürdürürken, L.Y'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İki ayrı fabrikası bulunduğu L.Y'nin, ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşadığı ve yüklü miktarda borcu olduğu öne sürüldü. L.Y'nin ayrıca borçlarını ödeyebilmek için bir bankadan kredi çektiği ve krediye karşılık annesi ile birlikte oturdukları evi ipotek ettirdiği iddia edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 18:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?