1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Randevu evinde şüpheli intihar

Bahçelievler'de randevu evi olduğu ileri sürülen bir binanın beşinci katından düşen kadın ağır şekilde yaralandı. İntihar girişiminde bulunan kadının zorla fuhuş yaptırılmak istendiği için camdan atladığı iddia edildi. 

Olay, Şirinevler Mahallesi'nde bir binada meydana geldi. F.G. (33) isimli bir kadın, binanın beşinci katındaki evin penceresinden aşağıya atlamaya çalıştı. Evde bulunan 2 kişi de F.G.'ye müdahale etmek istedi. Fakat genç kadının üzerindeki bluzun sıyrılması sonucu kadın camdan aşağı düştü. Bina önündeki park halindeki bir kamyonete çarptıktan sonra yere çarpan kadın ağır şekilde yaralandı. 

Kadın, ambulansla Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. F.G. adlı kadın, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 

Genç kadının randevu evi olarak kullanıldığı iddia edilen evde fuhuşa zorlandığı ve bu nedenle çıkan tartışmanın ardından camdan atlayarak intihara teşebbüs ettiği öne sürüldü. 

Görgü tanıkları, bir bağırtı üzerine dışarı çıktıklarında F.G.'nin camdan çıktığını, evde bulunan bir adamın kadını engellemek için mi yoksa itmek için mi yanında olduğunu bilmediklerini belirtti. Mahalle sakinleri yıllardır randevu evi olarak kullanıldığı iddia edilen binanın önünde müşterilerle pazarlık yapan aracıların da çalıştığını anlattı. Polisin defalarca mühürlemesine rağmen evde bulunanların yine aynı şahsa ait diğer katlardaki evlerde faaliyetlerine devam ettiğini öne süren mahalle sakinleri, durumdan rahatsız olduklarını dile getirdi.
Olayın ardından randevu evi işlettiği iddia edilen kadın sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 11:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?