3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Realist Expo Fuarı başlıyor

Küresel ekonomik krizin en çok etkilediği gayrimenkul sektörü, 27-30 Kasım 2008 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy Fuar Salonu'nda gerçekleşecek Realist Expo Fuarında bir araya gelecek. 

Atılım Fuarcılık tarafından düzenlenen 2. Realist Expo Fuarı, küresel krizden en çok etkilenen sektörlerden biri olan inşaat sektörünü hareketlendirmeyi hedefliyor. Fuara bu yıl 80'in üzerinde firmanın 400'ü aşkın proje ile katılırken, ziyaretçi sayısının ise 30 bini bulması bekleniyor.
Geçen sene fuarda satışı yapılan Mekke'deki Zemzem Tower'ın bu defa komşusu El Makam fuarda görücüye çıkacak. Öte yandan, ABD'nin ünlü tatil şehri Miami'de, Paris Hilton, Collin Farrel gibi ünlülere komşu olmak isteyenler Donald Trump ve George Perez tarafından inşa edilen Trump Hollywood evlerinden alabilecekler. Trump'ın projelerini Türkiye'de pazarlayan Debba Real Estate, bu yıl ayrıca Dubai'nin Damac firmasının birçok projesini ilk defa Türkiye'ye getirecek. Yine Körfez'de yatırım yapmayı sevenlere
yönelik bir proje olan Dubai'nin komşusu Ajman emirliğinde inşa edilmekte olan Pearl Continental Tower'ın temsilcisi Moreplus fuarda stand açacak.
Atılım Fuarcılık, fuar ziyaretçileri arasında yapacağı çekiliş ile bir kişiye otomobil hediye edeceğini duyururken, Hasko İnşaat ise, fuar süresince satacağı villaların yanında müşterilerine çekilişsiz kurasız otomobil verecek. Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Yeşil Oba Konakları'ndan villa alan yatırımcılara Renault Megane, Toyota Corolla, Honda Civic ve Citroen marka otomobillerden hediye edilecek. Akkoyun İnşaat da, Bodrum Bodrum'da Yalıkavak'ta inşa ettiği Akrapol Deluxe evlerinden konut
alana Hyundai otomobil verecek. Mayıs 2009'da teslim edilecek olan projeden peşin alım yapanlara ise ektra yüzde 10 indirim yapılacak.
Atılım Fuar Genel Müdürü Salim Şahin, fuarla ilgili olarak, "Hem metrobüs, hem de metronun yol güzergahında ulaşım bakımından en iyi fuar alanları İstanbul Fuar Merkezi'dir Havalimanı'nın hemen yanı başında olması da yurtdışından gelecek katılımcıların işini kolaylaştırmaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 15:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?