1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Sağlık dünyası İstanbul'da buluşacak

21-23 Eylül’de ikincisi düzenlenecek olan Healthex Medikal Turizm ve Türkiye Sağlık Fuarı kapsamında yurtdışından potansiyel alıcı konumunda Türkiye’ye getirilecek yabacı sektör temsilcilerine yönelik olarak hazırlanan program genişletiliyor.

Healthex Genel Müdürü Banu Başaran, Arnavutluk, Azerbaycan, İsviçre ve İngiltere’den Fuar’a katılım için çok sayıda başvuru alındığını bildirdi. Başaran, "Arnavutluk ve Azerbaycan Türk sağlık turizmi için çok büyük önem arz etmektedir. Her iki ülkeyle aramızda bulunan güçlü tarihi ve kültürel bağlar da göz önüne alındığında ülkemizin sağlık turizmindeki kısa vadeli hedeflerine ulaşabilmesi açısından önemi daha da net bir şekilde ortaya çıkmaktadır" dedi. 

Türk doktorlarının beceri ve kalitesinin dünya çapındaki sektör temsilcileri tarafından kabul gördüğünü kaydeden başaran, ikinci Healthex için çok sistemli bir çalışmayla birçok yurtdışı merkezinden 200’e yakın alıcı davet edildiğini ve davetlerin memnuniyetle karşılandığını ifade etti. 

Healthex, 1 Haziran’da Sheraton Maslak İstanbul’da Turizm Bakanı Atilla Koç ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un da katılacağı bir basın toplantısı ile tanıtılacak.
AA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2007 Cuma 08:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?