7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Sarıyer'de tapu şöleni

SARIYER'DE TAPU ŞÖLENİ

Sarıyer Belediyesi, Zekeriyaköy'de 25 yıldır süren tapu sorununu çözdü. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaklaşık değeri 5 milyon dolar (8,5 milyon lira) olan arazinin tapusunu, 137 hak sahibine verdi.

Kasapçayırı Parkı'nda düzenlenen törende konuşan Başkan Genç, "137 aile, 20-25 yıldır tapu bekliyordu. Kısa süre içinde bu sorunlarını çözdük. 5 milyon dolar tutan bu tapulu yerler, hak sahiplerine verilmiş oldu. Seçim döneminde bu sorunu çözeceğimize söz vermiştik. Bugün, bu sözümüzü yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Tüm halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Sarıyer Belediyesi sınırları içerisinde rant peşinde koşanların her zaman karşısında olacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Şükrü Genç, "Rant peşinde koşanların, Sarıyer'de işi olmayacak artık. Biz her zaman burada yaşayan halkımızın yanında olacağız. Bazı çevreler, icraatlarımızdan memnun kalmayabilir ama onlar da halkın yanında olmayanlardır. Biz, Sarıyer'in sorunlarını tek tek çözmek için buradayız" dedi.

500'ü aşkın Sarıyerli'nin katıldığı park açılışı ve tapu dağıtım töreni sırasında, birkaç kişi de Başkan Şükrü Genç'i protesto etmek istedi. Provokasyon amaçlı olduğu anlaşılan bu kişileri, yine parktaki halk engelledi. Başkan Şükrü Genç, alkışlar arasında 137 tapuyu sahiplerine verdi.

9 günde bitirilen Kasapçayırı Parkı'nın açılışını kendisini karşılayan çocuklarla birlikte yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Çocukların rahatlıkla oyun oynayabileceği, güzel bir parkı onlara hediye ediyoruz. Bizim için çocuklar çok önemli. Geleceğimize yatırım yapıyoruz" dedi.

SARIYER'DE TAPU ŞÖLENİ
SARIYER'DE TAPU ŞÖLENİ
SARIYER'DE TAPU ŞÖLENİ
SARIYER'DE TAPU ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2010 Cumartesi 17:29:03
Güncelleme :25 Aralık 2010 Cumartesi 17:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?