30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Seyyarlar döner bıçığına sarıldı

Fatih'te zabıtanın tezgahlarını toplamasına kızan seyyar satıcılar Aksaray Yeraltı Çarşısı'nın çatısına çıkarak ellerindeki döner bıçakları ve bira şişeleri ile etrafa tehditler savurdu.

Bıçaklarla kendilerine zarar veren seyyar satıcılar, polisin uzun süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirilerek polis merkezine götürüldü.

Fatih Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri Aksaray Yeraltı Çarşısı önünde satış yapan seyyar satıcıların tezgahlarına el koydu. Zabıta ekiplerinin tezgahlarını almasına kızan 5 seyyar satıcı ise döner bıçakları ve bira şişeleri ile Yeraltı Çarşısı'nın çatısına çıktı. Çevreye tehditler savuran seyyar satıcılar, kendilerine de zarar verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, olay yerine kimseyi yaklaştırmadı. İtfaiyeye de haber verilirken, seyyar satıcılar polisin yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirildi. Çatıdan indirilen seyyar satıcılar belediyeye tepki gösterirken, araca bindirilerek polis merkezine götürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 14:41:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?