1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Sinemalarda yeni filmler

İstanbul'da, sinemalarda yeni vizyona girmiş fimlerden sizin için seçtiklerimiz...

Yeni Ailem
Michou d’Auber
Mesut 9 yaşındayken Fransa’da bir köyde yaşayan çocuksuz çift Georges ve Gisèle’in yanına yerleştirilir. Bu sırada Fransa ile Cezayir arasında her gün gerçekleşen çatışmalar hayatlarının bir parçasıdır...

Gösterim tarihi: 28.09.2007

Yönetmen : Thomas Gilou

Oyuncular : Gérard Depardieu, Nathalie Baye, Mathieu Amalric, Samy Seghir, Medy Kerouani, Mohamed Fellag


Korsikalı
L'Enquete Corse
Paris’li bir Fransız ile Korsikalı bir Fransız arasında sizce kaç farklılık vardır. Emin olun tahmin ettiğinizden çok daha fazla. Hele de mafya peşinde koşarken mafyaya bulaşan bir Paris’li. Paris’li bir polisin Korsika’daki maceralarını keyifle izleyeceksiniz.

Gösterim tarihi: 28.09.2007

Yönetmen : Alain Berberian

Oyuncular : Christian Clavier, Jean Reno, Caterina Murino, Didier Flamand


Görüşme
Interview
Son yıllarda yıldızı parlayan güzel oyuncu Sienna Miller ve usta aktör Steve Buscemi’yi müthiş bir elektrikle bir araya getiren “Görüşme”, medya ve şöhreti merkezine alan, dengelerin sürekli değiştiği bir hikayeyi anlatıyor.

Gösterim tarihi: 28.09.2007

Yönetmen : Steve Buscemi

Oyuncular : Steve Buscemi, Sienna Miller, Michael Buscemi, Tara Elders, David Schecter, Molly Griffith

Sınır Ötesi
Bordertown
Lauren Frederick, Chicago Herald’da çalışan hırslı bir gazetecidir. Editörünü etkilemeyi amaçlayan Lauren araştırma yapmak üzere Meksika sınırındaki korkuyla sarılmış bir şehir olan Juarez’e gider.

Gösterim tarihi: 28.09.2007

Yönetmen : Gregory Nava

Oyuncular : Jennifer Lopez, Antonio Banderas, Kate del Castillo, John Norman, Irineo Alvarez, Richard Barela, Randall Batinkoff


1408
1408
Ünlü korku romanı yazarı Enslin, bir dizi kitap yazdıktan sonra yeni projesi için gittiği, kötülüğüyle ün salmış Dolphin Otel’in 1408 numaralı odasında kalmaya başladığında değişmeye başlar.

Gösterim tarihi: 28.09.2007

Yönetmen : Mikael Håfström

Oyuncular : John Cusack, Samuel L. Jackson, Mary McCormack, Jasmine Jessica Anthony, David Nicholson, Alexandra Silber, Tony Shalhoub, Emily Harvey, Noah Lee Margetts .


KATİLİMİ TANIYORUM
"Chris Sivertson"

YÖNETMEN: Chris Sivertson
OYUNCULAR: Brian Geraghty - Garcelle Beauvais - Spencer Garrett
TÜR: Gerilim - Dram

Küçük bir kır kasabası, parlak ve gelecek vaat eden genç üniversite öğrencisi Aubrey Fleming'in sadist bir seri katil tarafından kaçırılıp, işkenceye uğramasıyla derinden sarsılır. Kaçmayı başaran genç kız hastanede travmatik bir halde ayıldığında, kendisinin sandıkları kişi olmadığı ve gerçek Aubrey'nin hala ölümcül bir tehlike içinde olduğu konusunda ısrar eder.


KAZA KURŞUNU
"Knocked Up"

YÖNETMEN: Judd Apatow
OYUNCULAR: Katherine Heigl - Seth Rogen - Leslie Mann - Paul Rudd
TÜR: Duygusal - Dram - Komedi

Allison Scott, 24 yaşında bir magazin gazetecisidir. Ancak aşırı alkollü olduğu bir gece Ben Stone ile yaşadığı ilişki istenmeyen hamilelik sonucunu getirince hayatı raydan çıkar. Bebeğini tek başına büyütmek ve babasını daha iyi tanımak ikilemiyle yüz yüze kalan Allison, biraz aptalca gibi gözükse de genç adama bir şans verme kararı alır.

CUMHURBAŞKANI ÖTEKİ TÜRKİYE'DE

YÖNETMEN: Zeki Alasya
OYUNCULAR: Derya Baykal - Şahap Sayılgan - Yeliz Yeşilmen
TÜR: Komedi

Bir gün kısa bir süreliğine de olsa soluk almak için gizlice firar eden Cumhurbaşkanı halkın arasına karışır. First Lady ve Cumhurbaşkanı'ndan oluşan bu firar ekibine Ankara sınırlarından çıkmak üzereyken beklenmedik bir başka firari, hayat kadını Buse de katılır. Firar, küçük bir balıkçı köyünde bambaşka bir atmosfere bürünür, Cumhurbaşkanı artık öteki Türkiye'de konuktur.

kenthaber
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 10:09:16
Güncelleme :1 Ekim 2007 Pazartesi 10:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?