4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Sultangazi'de kan donduran vahşet

Sultangazi'de 11 yaşındaki bir çocuk, öldürüldükten sonra cesedi parçalara ayrılıp 3 ayrı sokağa atıldı. Polis, olayla ilgili olarak çocuğun Gürcistan uyruklu üvey anneannesini gözaltına aldı.

Olay, Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 137. Sokak'ta vatandaşlar, bir kadının taşıdığı kağıt toplama çuvalından kan aktığını fark etti. Bunun üzerine polise haber veren vatandaşlar, kadını yakalayarak kaçmasını engelledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çuval içinde yaptığı incelemede bir çocuğa ait parçalanmış cesedi buldu. Gürcistan uyruklu olduğu öğrenilen kadın polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemede cesedin parçalarının eksik olan kısımlarının da 91. ve 140. sokaklara atıldığı belirlendi. Bunun üzerine polis bölgeye çıkan tüm sokakları emniyet şeridiyle kapatarak, inceleme yaptı.

Öldürülen çocuğun isminin Fırat olduğu ve yakalanan Gürcistan uyruklu kadının kızının üvey çocukları olduğu öğrenildi. Komşuları, katil zanlısı kadın ve kızının küçük çocuğu sürekli dövdüklerini öne sürerek, "Çocuk, kadının üvey torunu. Çocuğu sürekli dövüyorlardı. Biz birkaç kere polise şikayette bulunduk. Kadın çocuklarına bakmıyordu, sürekli işkence ediyordu. Bu çocuğun kimliği de yok" dedi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 15:33:05
Güncelleme :28 Mart 2011 Pazartesi 17:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?