3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Tek odalı evde 2 çocukla yaşam savaşı

Hayatı zorluklarla geçen C.Ç.’nin (28) anne ve babası o daha 2 yaşındayken ayrıldı.

Öz babasından sürekli dayak yiyen C.Ç.’ye, annesinin bir süre sonra evlendiği ikinci eşi daha iyi davranıyordu. Ama bu mutluluğu da kısa sürdü. Yeniden hamile kalan annesi, doğumda hayatını kaybetti. C.Ç.’ye kimse sahip çıkmadı. Çocuk bakıcılığı yaptı, evlere temizliğe gitti. Antalya’da yatına temizliğe gittiği işadamı M.S.’nin tecavüzüne uğradı, kürtaj parasını denkleştirmek için dilencilik yaptı. Ancak para tamamlandığında bebek 4 aylık olmuştu, doğurmak zorunda kaldı.

C.Ç., memleketi Karabük’te babasından kalan tek göz eve yerleşti. Geçinemiyordu. Sonunda N.İ.’yle (60) evlendi. 1.5 ay sonra hamile kaldı. Ancak kocası çocuğun kendisinden olmadığını düşündü, 7 aylık hamileyken boşandılar. 7 yaşındaki hiperaktif oğlu ve 2.5 yaşındaki şeker hastası kızını da alarak İstanbul’a döndü. Tek odalı bir gecekonduda yaşam savaşı vermeye başladı yeniden. Kendisine tecavüz eden M.S.’ye babalık davası açtı, oğlunun M.S.’nin çocuğu olduğu ortaya çıktı. M.S., şimdi ayda 150 YTL nafaka ödüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de C.Ç. ve çocuklarına 6 ayda bir 300 YTL yardım yapıyor. C.Ç. ise ne zaman rahat bir hayat yaşayacağını merak ediyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 09:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?