30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Tinerciler dehşet saçtı

Taksim'de tinerciler yoldan geçen 2 kişiye saldırdı. Şahıslardan birisi ağır yaralandı.

Olay sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Beyoğlu'nda meydana geldi. 2 gencin yaralanmasına neden olan olay iddialara göre şöyle gelişti: M.K ve M.İ. isimli iki arkadaş İstiklal Caddesi üzerinde yürürken Mis Sokak önünde bulunan 4 kişinin sözlü tacizine mağruz kaldı. Tinerci oldukları iddia edilen ve bilinçlerinin yerinde olmadığı gözlenen 4 kişilik grup, iki arkadaştan önce sigara istedi. 'Sigara kullanmıyoruz' yanıtını alan şahıslar daha sonra gençleri gasp etmeye çalıştı.

İki arkadaşın direnmesi üzerine ise gruplar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada M.K. falçata tabir edilen bıçakla yüzü dahil çeşitli yerlerinden, M.İ. ise bacağından yaralandı.

Çevre esnafının ihbarı üzerine Mis Sokak'a gelen polis kavgayı güçlükle yatıştırdı. Yaralı şahıslar polis tarafından olay yerine çağrılan ambulanslarla Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde tedavi altına alınırken kavgayı çıkardıkları iddia edilen şahıslardan 2'si polis tarafından gözaltına alındı. Diğer 2 şahsın ise olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Yaralı şahıslardan M.K.'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 11:14:43
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 11:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?