1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik kazası : 1 ölü

Ümraniye'den TOKİ'nin yapacağı evlere başvurmak için Tuzla'ya giden baba-kızın aracı kaza yaptı. Kazada baba hayatını kaybederken, kızı hafif şekilde yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 06.00 sıralarında Ümraniye TEM Otoyolu Çakmak mevkiinde meydana geldi. Ümraniye'deki evlerinden Tuzla'daki Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yapacağı evlere müracaat için yola çıkan Nevzat Saydam ve kızı Gamze Saydam, 34 FNR 28 plakalı araçla TEM Otoyolu'na girdi. Saydam ailesi Çakmak mevkiine geldikleri sırada plakası alınamayan bir araç kendilerini sıkıştırdı. Bunun üzerine Nevzat Saydam'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç önce bariyerlere çarptı, ardından takla atarak yolun kenarındaki yeşillik alana girdi. 

Kazada araç sürücüsü Nevzat Saydam olay yerinde hayatını kaybederken, kızı Gamze Saydam ise hafif şekilde yaralandı. Kazanın şokunu üzerinden atamayan Gamze Saydam, olayı anlatırken bir aracın kendilerini sıkıştırdığını daha sonra durmadan devam edip kaçtığını söyledi. Saydam, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Nişanlısının telefonuyla olay yerine gelen Bülent Okuyucu ise kayınpederinin öldüğünü görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Okuyucu, nişanlısıyla kayınpederinin Tuzla'da yapılacak olan TOKİ evlerine müracat etmek için yola çıktıklarını, olayı kendisine nişanlısı Gamze Saydam'ın haber verdiğini anlattı.
iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 11:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İNCİ GÜLER IP: 85.105.40.xxx Tarih : 27.05.2007 16:36:11
Bu yaşanılmış olan durum çok üzüntü verici...ailesini başsağlığı diliyor ve allah sabır versin diyorum...trafik canavarları olduğu sürece bu tür kayıplar vermeye devam ederiz.... NOT : Belki bu yorumu bu olaya sebebiyet veren kişi okur diye yazıyorum...nasıl bir vicdan var bilmiyorum ama nasıl rahat uyuyacağını merak ediyorum...Bu dünya da bu şekilde kaçabiliyorsun ama öbür dünyada bunun hesabını nasıl vericeksin çok merak ediyorum...yaptığın olaydan kaçabilirsin ama vicdanından ASLA....çok yazık sana..yazıkkkkkkkkkkkkkkkkk