1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik kazası : 2 yaralı

D-100 Karayolu Kadıköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın, lastiği patlayan bir otomobilin sol şeritte durması ve arkadan gelen aracın durumu fark edemeyerek, bu araca çarpması sonucu meydana geldiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre D-100 Karayolu Kadıköy mevkiinde bulunan Bostancı Köprüsü'nün Ankara istikametinde, içinde 4 kişilik bir ailenin bulunduğu otomobilin lastiği patladı. 34 YM 685 plakalı otomobili yolun sol şeridinde durdurmayı başaran baba İrfan Şaman, lastiği değiştirmek için dışarı çıktığı sırada, arkadan gelen 34 DF 8307 plakalı kamyonetin sürücüsü Eyüp Şahinoğlu durumu fark etmeyerek, park halinde duran araca çarptı. Kazada anne Yıldız Şaman ve kızı Pelin Şaman yaralanırken, otomobilde bulunan diğer kızı Burçin Şaman ve patlayan lastiğe bakan baba İrfan Şaman olaydan yara almadan kurtuldu.

Kanlar içinde yerde yatan anne ve kızı olay yerine gelen ambulans ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamayan Burçin Şaman ise çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Baba İrfan Şaman ise eşine bir şeyinin olmadığını, durumunun iyi olduğunu söyleyerek, teselli etmeye çalıştı. Bu arada yaralılardan Pelin Şaman'ın durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, anne Yıldız Şaman'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 09:18:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?