3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Tüple dolu evde patlama!

Ümraniye'de şofbene bağlı tüpün patlamasıyla 1'i ağır, 3 kişi yaralandı. Evde onlarca tüp olduğunu öğrenen mahalle sakinleri, tehlikenin farkına vardıklarında ev sahiplerine büyük tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre olay Ümraniye, Aşağı Dudullu, Adem Yavuz Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi üzerinde bulunan Muammer Tunç'a ait evde meydana geldi.

Tüpçülük yaptığı öğrenilen Muammer Tunç olaydan birkaç gün önce işyerinden tüplerinin çalınması üzerine, tüpleri geceleri evine getiren Tunç, saat 23.30 sıralarında banyoya girdi. Bir anda meydana gelen patlama sonrasında tüpten yayılan alevlerin arasından kendini zor kurtaran Muammer Tunç, ağır yaralandı.

Olay anında evde bulunan Döndü Tunç ve Yurda Tunç da alevlerden etkilenerek yara aldı. Muammer Tunç, önce Özel Erdem Hastanesi'ne oradan da Kartal Yanık Tedavi Merkezi'ne nakledildi. Döndü Tunç ve Yurda Tunç ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında tedavi edildi.

Muammer Tunç'un annesi Döndü Tunç, "Geçen gün oğlumun 33 adet tüpünü çaldılar. Bunları da çalarlar diye eve getirdi. Oğlumun banyoya girdiğini gördüm. Nasıl olduysa anlayamadım, oğlum bir anda alevlerin içinde kaldı" dedi. Olayın şokunu atlatamayan Döndü Tunç, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi. Mahalle sakinleri ise evde bu kadar tüp bulunmasına büyük tepki gösterdi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 12:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?