2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Türkiye'nin en iyi çağrı merkezleri

Çağrı Merkezi sektörünü biraraya getiren, İMİ Conferences tarafından 26-28 Eylül 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilen "3. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı & Fuarı" kapsamında yer alan 2. İstanbul Çağrı Merkezi Ödül Töreni 27 Eylül 2007 Perşembe akşamı Lütfi Kırdar Rumeli Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Çağrı Merkezi sektörün büyük bir heyecanla beklediği ödül gecesinde Cemil İpekçi tarafından özel olarak hazırlanan ödüller, 14 kategoride sahiplerini buldu. 

İMİ Conferences tarafından düzenlenen 2. İstanbul Çağrı Merkezi Ödül Töreni'nde +300 kategorisinde 'En İyi Çağrı Merkezi Ödülü' Yapı Kredi Bankası'nın oldu. 50-299 kategorisinde En iyi Çağrı Merkezi Ödülü'nü DHL, 1-49 kategorisinde ise En İyi Çağrı Merkezi ödünü CitiService aldı. 

Diğer kategorilerde ödül alan, "En iyi" olan firmalar ise şöyle açıklandı: "En İyi Çağrı Merkezi İşe Alma Uygulaması: Finansbank, En İyi Çağrı Merkezi Eğitimi: Global Bilgi, En İyi Çağrı Merkezi Ortamı: DHL, En İyi Dış Kaynak Hizmet Sağlayıcısı: CMC, En İyi Müşteri Deneyimi: Global Bilgi, En İyi Teknoloji Kullanımı: Arçelik, Performans Bağlamında En İyi Çağrı Merkezi Gelişimi: Yapı Kredi Bankası, Yılın En İyi Çağrı Merkezi Yöneticisi: Vaillant - Hakan Yıldız, Yılın En İyi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi: Finansbank-Tuncay Kır Ve Vodatech-Dilek Çakmak, Çağrı Merkezi Expo 2007'nın En İyi Ürünü: Vodatech, Jüri Özel Ödülü: SIEMENS-Fiziksel Engelliler Vakfı-Fenerbahçe Rotary Kulübü-SIMTEC". 

Sektörün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve çalışanlarının yoğun katılımı ile gerçekleşen ödül töreninin açılış konuşmasını İstanbul Valisi Muammer Güler yaptı. Ardından etkinliğin ana sponsoru Global Bilgi A.Ş.'nin Genel Müdürü Bahadır Pekkan sektörün mevcut durumuna ilişkin bilgileri aktardı. 

Ödül töreninin en önemli ödüllerinden birini de Türk Telekom aldı. Şehirlerarası ve milletlerarası alanlarda ilk olarak hizmet vermeye başlayan Türk Telekom, "Türkiye'nin İlk Çağrı Merkezi" olma ünvanını, aldığı ödülle belgeledi.
Gecede, ayrıca 1962 yılında Türk Telekom'da 33 yıl görev almış olan Emel Ersuna'ya Cemil İpekçi tarafından "sektörün temsilcisi" olarak özel bir plaket takdim edildi. Ödül töreni Ferhat Göçer'in keyifli konseri ile tamamlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 14:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?