3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Türkiye'nin yeni tanıtım yüzü; Şahin

Türkiye'nin yeni tanıtım yüzü olan ünlü manken Tülin Şahin, yurtdışında doğmuş büyümüş biri olarak dededen toruna her zaman Türkiye'yi tanıtma çabası içinde olduklarını ve bunun kendisine onur verdiğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2009'da Türkiye'nin güzelliklerini Avrupa'da tanıtmak için, "Sivaslı Cindy" olarak tanınan manken Tülin Şahin'le anlaştı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte Swissotel'de düzenlenen "Türkiye'nin 2009 yılı Reklam Kampanyası" tanıtım toplantısına katılan manken Tülin Şahin, Türkiye'nin tanıtım yüzü olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Bakan Günay ile tanıtım afişleri önünde fotoğraf çektiren Şahin, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dededen toruna Türkiye'yi tanıtma çabasın içerisinde olduklarını dile getiren Şahin, "Yurtdışında doğmuş büyümüş bir aile olarak tüm jenerasyonlar boyunca Türkiye'yi tanıtmak ve anlatmakla geçti zamanımız. Ben üçüncü jenerasyonum. Dedemden başlayarak bana kadar her zaman ülkemizi büyük bir tanıtma çabası içindeyiz. Umarım, bu kampanya da ülkemize faydalı olur. Tanıtım yüzü olarak seçilmek çok onur verici. Kariyerimin en güzel zamanı" dedi.

Manken Tülin Şahin'in anlaştığı reklam ajansı tarafından hazırlanan afiş ve filmlerin, İstanbul
kampanyası çerçevesinde Avusturya, Almanya, Ukrayna hariç diğer Avrupa ülkeleri ve Türkiye cumhuriyetlerine gönderileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 16:08:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?