2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Bahçelievler'deki dehşet

Bahçelievler'deki evinde gelini tarafından öldürülen Makbule Veske ve 6 yaşındaki oğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Makbule Veske (43) ile 6 yaşındaki oğlu Yunus Emre Veske, evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulunurken, olaydan sonra kayıplara karışan Tuğba Çoban, kayınvalidesi ve küçük kaynını öldürdüğünü söyleyerek Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde polise teslim olmuştu.
 
Makbule Veske ve oğlu için Bahçelievler Yayla Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende basın mensuplarının sorularını cevaplayan Süphi Veske, eşi ve oğlunun ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Ben Tuba'yı kızımdan ayırmazdım. İkinci kızımdı. Sürekli babasının evine gider gelirdi. O giderdi, biz gelirdik. Sık sık bu tür olaylar yaşardık. Ne istediyse aldım. Yakalanmış. Adalet ona gereken cezayı verecektir. Ben arabamı satmıştım. Başka param da vardı. Kasanın içindeydi. Makbule'yi sırtından bıçaklamış. Komşular, o sırada oğlumun çok ağladığını ve sesinin geldiğini söyledi. Sustaramayınca yavrumun da boğazını kesmiş. Ellerini yıkamış, kasadaki para ve altınlarla birlikte kaçmış. Olay sırasında yanında kimse yokmuş. Ben evi aradım. Cevap gelmeyince komşuları aradım. Koşmular, evden uzun süredir ses gelmediğini söyledi. Oğlumu gönderdim. Oğlum gidip kapıyı çaldı, evde olmadıklarını söyledi. Daha sonra çilingir yardımıyla kapı açılınca böyle bir olayla karşılaştık. Çok üzgünüz" dedi.
 
Suhpi Veske ve oğlu Gökhan, tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze, kılınan namazın ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 15:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?