2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Şişli'de bir ev kan gölüne döndü

Şişli’de bir evde anne ile 10 yaşlarındaki kızı öldürülmüş olarak bulundu, yaralı haldeki baba ise hastaneye kaldırıldı.
 
Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında polis haber merkezini telefonla arayan bazı kişiler, Teşvikiye Avukat Süreyya Ağaoğlu Sokak 43 numaradaki evde oturan Tokol ailesinden haber alamadıklarını bildirdiler.
 
Bunun üzerine olay yerine giden polis, çilingir yardımıyla kapıyı açarak eve girdi.
Evde yapılan incelemede, yatak odasında 10 yaşlarındaki Selen Tokol ve yatağın kenarında bıçaklandığı sanılan annesi Gülşen Tokol’un cesetleri bulundu.
 
Evdeki incelemeyi sürdüren polis, baba Nizami Hakan Tokol’u da başka bir odada bilekleri kesilmiş ve karnından yaralı halde buldu. Tokol’un yanında bir de kanlı bıçak elde edildi.
Nizami Hakan Tokol, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hayatlarını kaybeden anne ile kızının cesetleri ise kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
 
Polis yetkilileri, Nizami Hakan Tokol’un cinnet getirerek kızı ile eşini öldürdükten sonra intihara kalkışmış olabileceği ihtimalinin değerlendirildiğini, ancak hayati tehlikeyi yeni atlatan Tokol’un henüz ifadesine başvurulamadığını kaydettiler.
Yetkililer, olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

Milliyet
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 12:54:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?