3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği hazırlığı

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.
 
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Jean Tigana nezaretinde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda gruplar halinde koşu yapan siyah-beyazlı futbolcular, hafif bir çalışma programı uyguladı. Antrenmana milli takımlarda bulunan İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Hırvat kaleci Runje'nin yanı sıra sakatlıkları devam eden Koray Avcı, Kleberson ve Nobre katılmadı.
Tedavisine devam edilen Delgado ise, takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
 
Kulüp Doktoru Ayhan Optur, sakatlıkları bulunan Nobre ile Delgado'nun tedavilerinin iyi gittiğini ve bu 2 futbolcunun gelecek hafta başından itibaren takımla birlikte çalışabileceklerini söyledi.
 
Bu arada milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı günde çift idmanyaparak değerlendirecek siyah-beyazlı ekip, hazırlıklarını akşam yapacağı top çalışmasıyla sürdürecek. Yarın ilk idmanında salonda ağırlık çalışacak Siyah-beyazlı takım, günün ikinci antrenmanında ise taktik ağırlıklı bir program uygulayacak.
 
Öte yandan, Teknik Direktör Jean Tigana, yarın akşam idmanı öncesinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası ile ilgili değerlendirmeler yapacağı bir basın toplantısı düzenleyecek.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 15:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?