18
Mayıs
2024
Cumartesi
ADALAR - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Adalar’a doğalgaz ışığı

Adalar Belediyesi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) Genel Müdürü Levent Tüfekçi, bölgeye doğalgaz gitmesi için çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Adalar Belediye Başkanı Coşkun Özden’ in yoğun temasları neticesinde Adaların gündemi ve genel sorunu olan doğalgaz ile ilgili çalışmalarda belirli aşamaya gelindi. Beraberindeki heyetle Özden’i ziyaret eden Genel Müdür Tüfekçi, konuyla ilgili çalışmalarının sürdüğü müjdesini verdi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)’nin çalışmaları neticesi, Adalar’ın büyük bir bölümü 24 saat içme suyuna kavuştu. Daha önce tankerlerle içme suyunu temin eden halk, artık kesintisiz suyun keyfinin yaşıyor. İSKİ’nin ardından, İGDAŞ’ın da bölgedeki yatırımlarını tamamlaması halinde, Adalar, daha çok yerli ve yabancı turist çekecek. Böylece sadece yazları değil, kış aylarında da araların konuğu eksik olmayacak.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2005 Pazar 05:41:19
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 09:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ZEYNEP SEMİHA AVCILAR IP: 85.99.43.xxx Tarih : 3.12.2006 17:35:14
Adalara gelen doğal gaz ada halkı için mükemmel oldu bence adalar için yapılan en güzel en akılcı ve en yararlı bi iş oldu teşekkürler RECEP TAYYİP ERDOĞAN