5
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - KADIKÖY - İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi

Genel Bilgiler

Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesinin amacı Çevresel değişikliklere uyum sağlamanın ötesinde önderlik yapacak, öngörü sahibi, yenilikçi, yaratıcı, Yetkin bireyler yetiştirmektir. Bu çerçevede Fakültemiz bünyesinde yer alan "Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri", "Turizm ve Otel İşletmeciliği", "Uluslararası Finans", "Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık", "Uluslararası Ticaret İşletmecilik", "Yönetim Bilişim Sistemleri" Bölümleri geleneksel yaklaşımdan uzak, İşgücü ve piyasasının gereksinim duyduğu özgün uzmanlık alanlarıdır. Fakültemizin ana hedefi Bilgi Teknolojileri, değişim ve küreselleşmenin hakim olduğu çağımızın gereklerine uygun, sürekli, analitik ve gelişmeye açık Değişim ve nesnel düşünme yetileri gelişmiş, çağın ilerisine geçebilecek insan kaynaklarını sağlamaktır. Fakültemizin en önemli özelliği, Disiplinler arası Altyapısı ile güncel ve teorik bilgileri öğrencilerine sunması ve bu bilgilere uygulama alanı yaratan Çağdaş öğrenme yaklaşımı sayesinde sağlam bir temel oluşturmasıdır. Fakültemizin diğer bir önemli özelliği ise birden fazla dil öğrenme olanağı sağlayarak Öğrencilerimizin etkin iletişim becerilerini kazanmasını sağlamasıdır. Eğitim dili olan İngilizce'nin yanı sıra Rusça, Japonca, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Fransızca, Latince ve dillerinden bir ya da daha fazlasını öğrenmeye olanak tanıyan Fakültemiz önemli bir ayrıcalık yaratmaktadır. Ayrıca Fakültemizin tüm bölümlerinde öğrecilerimiz, kariyerlerinde başarılı olmalarını ve hızla yükselmelerini Sağlayacak yönetim bilgilerini de edinmektedirler.

Fakültemiz başarılı öğrencilerine, değişik alanlarda uzmanlaşmalarını Sağlayacak "çift anadal" ve "yandal" Programları ile birden fazla bölümü bitirme olanağı tanımaktadır. Öğrencilerimiz eğitime başladıktan sonra "çift" ve "yandal" Programlarını seçtikleri için daha bilinçli olarak, ilgi ve becerileri doğrultusunda uzmanlaşma olanağına sahip olmaktadırlar anadal.

Ticari Bilimler Fakültesi Çağdaş eğitim programı ve uygulamaları ile Uluslararası standartlarda eğitim vermektedir. Fakültemizin uygulamaya verdiği önem doğrultusunda teorik dersler alanlarında Yetkin Akademisyenler, uygulamalı dersler ise ilgili Sektörden gelen, alanlarında yapmış uzmanlar tarfından verilmektedir isim. Dolayısı ile Ticari Bilimler Fakültesinde teori ile pratik arasında sıkı bir ilişki kurulmuştur.

Mezun olacak Öğrencilerimizin Piyasanın gereksinimlerinin de ötesinde becerilerle donatılmaları nedeniyle iş hayatına AYRICALIKLI olarak başlayacaklarına inanmaktayız.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :26 Ağustos Yerleşimi Kayışdağı Cad.
Adres2 :Kadıköy/İstanbul
Posta Kodu :34755
Telefon :(0216) 578 09 30 - 31
Faks :(0216) 578 09 38
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.