3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

2 yaşındaki çocuğuyla çatıya çıktı

Tekirdağ'da eşinin evden gitmesine kızan sağır ve dilsiz bir koca 2 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak evinin çatısına çıktı. Karanlıktan faydalanan polis intihar etmek isteyen kocayı ve çocuğunu güçlükle çatıdan indirdi. 

Tekirdağ'da yaşayan 32 yaşındaki Ş.T, bir süre önce evi terk eden eşine kızıp akşam saatlerinde 2 yaşındaki çocuğunu da alarak Peştamalcı Caddesi'nde bulunan bir inşaatın çatısına çıktı. Komşularının ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri bir süre Ş.T'yi ikna etmeye çalıştı. Ancak doğuştan sağır ve dilsiz olan Ş.T ikna olmadı. Kucağındaki 2 yaşındaki oğlu P. ile çatının ucuna kadar gelen Ş.T için Tekirdağ İtfaiyesi de inşaatın önüne branda gerdi. El işaretleri ile anlaşmaya çalışan polis ekiplerine yine sağır ve dilsiz olan Ş.T'nin annesi F.T yardım etmeye çalıştı. Oğlunun torunu ile birlikte çatıdan atlamaya çalışmasını gören anne F.T sinir krizleri geçirdi. 112 sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan anne F.T, gözyaşları içerisinde çatıdaki oğlunun ve torununun indirilmesini istedi. 

Yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının sonuç vermemesi üzerine polis inşaata girme kararı aldı. Sağır ve dilsiz olan çılgın kocayı çatıdan indirmek için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Kaan Yıkılmaz çatıya çıktı. Karanlıktan da faydalanarak kocanın üzerine atlayan polis memurları 2 yaşındaki P'yi ve babası Ş.T'yi çatıdan indirmeyi başardı. Minik P. bir polis memurunun kucağında aşağı indirilirken, kaçmaya çalışan baba Ş.T, polis ekiplerince güçlükle ambulansa bindirildi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ş.T ve oğlu P. Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ş.T'nin kendisini bırakarak İstanbul'a kaçan eşine kızdığı için çatıya çıkarak intihar etmek istediği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 16:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?