3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Belediyeden öğrencilere bisiklet

Tekirdağ'ın Hayrabolu Belediye Başkanlığı ilköğretim okullarının 6-7-8'nci sınıflarında başarılı olan öğrencilere bisiklet hediye etti. 

Hayrabolu Belediye Hizmet binası önünde yapılan törende konuşan İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek başladığı konuşmasında, okulların kapanmasıyla birlikte verilen karnelerin bütün bir yılın birikiminin bir nebze de olsa göstergesi olduğunu söyledi. 

Belediye Başkanı Şener Çelikayar'da ise, eğitim camiasına her zaman önem verdiklerini ifade ederek, "Öğrenciler için okul kütüphanelerine kitap, derslik için sınıf yaptırdık, okul için arsa verdik. Ayrıca onların tatil günlerinde de yaz spor okulları açarak, izcilik faaliyetleri düzenledik. Yaptığımız bu faaliyetler hep ilçemiz vatandaşları için. Belediyecilik hizmetleri toplumun her kesimini kapsıyor. Bu yıl ilk defa okullarında başarılı öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen öğrenci kardeşlerimize bisiklet hediye ediyoruz. Amacımız onların karne sevincie ortak olmak istedik. Başarılar ödüllendirilmelidir" dedi. Törende ilçede bulunan 7 ilköğretim okulunda okuyan toplam 21 öğenciye bisiklet hediye edildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 13:11:25
Güncelleme :25 Haziran 2008 Çarşamba 13:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?