3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çocuğu öldüren sürücü yakalanamadı

Çorlu- Çerkezköy yolu Mühendislik Fakültesi yakınlarında çarptığı 14 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan sürücü hala yakalanamadı. 

Çorlu`da geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki Sedat Karabay`a çarparak ölümüne neden olan ve kazayı gören vatandaşların yardım etmek maksadıyla durmasına rağmen yardım etmek yerine kaçmayı tercih eden E.Ç., tüm aramalara rağmen henüz bulunamadı. T.D.`den emanet olarak aldığı 59 US 892 plakalı lacivert renkli otomobille kazadan sonra kayıplara karışan E.Ç.`nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 

Kazadan sonra Lüleburgaz`a kaçtığı belirlenen E.Ç.`yi yakalamak için görevlendirilen ve gittikleri Lüleburgaz`da E.Ç. isimli sürücü ile temas kurmaya sağlayan polis ekiplerinin tüm çabalarının da sonuçsuz kaldığı bildirildi. Kazadan sonra emanet olarak aldığı aracın sahibini telefonla arayarak çocuğa çarptığını ve ölmüş olabileceğini söyleyen E.Ç.`nin araç sahibinden polise haber vermemesini ve Lüleburgaz`a gelerek bu işi halletmelerini istediği öne sürülmüştü. 

Polis her yerde kimlik bilgileri tespit edilen E.Ç.`yi arıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 15:38:39
Güncelleme :14 Ağustos 2008 Perşembe 15:44:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?