3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çorlu protokolü iftar yemeğinde

Çorlu'nun tanınmış müteahhitlerinden işadamı Birol Çelik, Çorlu protokolünü düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi. 

Çorlu'da uzun yıllardır müteahhitlik yapan ve aynı zamanda işadamı olan Birol Çelik protokol mensuplarına Çorlu Sefa Otel'de bir iftar yemeği düzenledi. 

Yemeğe, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Adalet Komisyonu ve Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Zikrullah Özbağ, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Çorlu Cumhuriyet Savcısı Ahmet Kılıç, Emniyet Amiri Ahmet Demir, Nüfus Müdürü Safet İran, çok sayıda hakim ve savcı katıldı. Protokol mensupları, iş yoğunluğunun haricinde bir araya gelmekten dolayı uzun süre sohbet ettiler. Düzenlediği iftar yemeğinin sıcak bir ortamda geçmesi için misafirlerle tek tek ilgilenen müteahhit Birol Çelik, "Çorlu'nun tüm konularıyla yakından ilgilenen ve gece gündüz demeden çalışan protokol mensuplarımıza iftar yemeğimize katıldıkları için teşekkür ediyorum. İş yoğunlukları nedeniyle beni kırmayıp geldikleri için şükranlarımı sunuyorum. Mübarek Ramazan ayında bir araya gelmekten dolayı mutluyum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 22:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?