3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çorlu'da şüpheli paket paniği

Çorlu Asker Hastanesi`nin önüne bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. 

5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Yaşar Cihansız'ın ikametinin de bulunduğu Hastane Önü Caddesi'ndeki şüpheli paket Edirne`den gelen bomba imha uzmanınca kıyafetsiz bir biçimde açıldı. Bomba imha uzmanının tedbir almadan açtığı paketten boş bira kutuları ve içki şişeleri çıktı. 

Edinilen bilgilere göre Çorlu`da 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Yaşar Cihansız'ın da ikametinin bulunduğu Hastane Önü Caddesi`nde Asker Hastanesi`nin girişine 20 metre mesafede kaldırım kenarına konulan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Çorlu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin detektörle incelediği şüpheli paketten metal sinyali alınınca Hastane Önü Caddesi her iki taraftan araç ve yaya trafiğine kapatılarak Asker Hastanesine girişler durduruldu.
Çorlu`da uzman bulunmayışı, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü`nde bulunan bomba imha uzmanının da emekliye ayrılmış olması nedeniyle Edirne İl Emniyet Müdürlüğü`nden olay yerine uzman ekip çağırıldı. İki saat boyunca trafiğe kapatılan ve geçişe izin verilmeyen alana ulaşan bomba imha uzmanı şüpheli paketi özel giysilerini giymeden çıplak elle açtı. Paketten boş bira kutuları ve içki şişesi çıktı. Şüphelerin yersiz olduğunun anlaşılmasının ardından trafiğe kapatılan cadde yeniden ulaşıma açıldı.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 17:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?